Terapiapalvelut

Terapiapalvelut

Tarjoamme sekä kognitiivista lyhytterapiaa että integratiivista psykoterapiaa. Lyhytterapiaan otetaan muita kuin Kela-asiakkaita ja siten sopii erilaisissa elämäntilanteissa oman ajattelun ja tunteiden työstämiseen. Psykoterapiassa on käytössä sekä ratkaisukeskeiset että kognitiiviset menetelmät ja siten on luonteeltaan integratiivista. Syitä hakeutua terapiaan voi olla mm. ahdistus, uupumus, pelot, erilaiset kriisit, äkilliset elämänmuutokset tai ihmissuhdeongelmat. 


Kognitiivinen lyhytterapia

Kognitiivisessa lyhytterapiassa pureudutaan rajatun ajan (5-25 kertaa) elämänlaatua heikentäviin ongelmiin ja tarkastellaan niiden taustalla olevia tunteita ja ajatusrakenteita. Ajatukset ja tunteet kulkevat käsi kädessä ja niiden työstäminen auttaa löytämään ratkaisuja selvitä erilaisista haasteellisista tilanteista.

Terapiassa keskitytään yleensä 2-4 ongelmaan ja työskentelylle asetetaan alussa yhteiset tavoitteet. Kognitiivinen lähestymistapa sopii hyvin erilaisiin akuutteihin kriiseihin, selvittämään konflikteja, vapautumaan erilaisista riippuvuuksista tai rakentamaan toimivampia ihmissuhteita.

Koronatilanteesta johtuen kognitiivista lyhytterapiaa tarjotaan tällä hetkellä etänä. Ennen toukokuuta 2021 aloitetut terapia-asiakkuudet ovat 50€/50 min (sis. alv.).

Ota yhteyttä, niin juteltaan tarkemmin kuinka voin auttaa sinua parantamaan elämänlaatuasi.

Terveisin Sari


Integratiivinen psykoterapia

Mikäli elämä kangertaa, tarjoamme Espoon Tapiolassa lyhyttä tai pitkää psykoterapiaa tueksesi (Kelan tuella tai ilman). 

Psykoterapian hinta on 90€/50 min (yksilö) ja 165€/90 min (pari-, perhe-, ryhmätapaaminen tai yksilön tupla-aika). 

Ennen prosessin aloittamista sovitaan yhteinen arviointitapaaminen, jonka hinta on 45€/50 min (yksilö) ja 85€/90 min (pari-, perhe-, ryhmätapaaminen tai yksilön tupla-aika). 

TÄLLÄ HETKELLÄ EI OTETA UUSIA ASIAKKAITA. 

Terveisin Marko
2019 Kasvutila Oy                                                                                  Emme käytä verkkosivuillamme evästeitä